Hemsidor
Resting sites
Referenser
Projects under process

 

 

 

Referenser

 

 

 

"I flera år hade jag planer på en hemsida till mitt företag och tänkte ”Hur svårt kan det vara?”. Men för mig var det lite för svårt och det blev aldrig av. Därför blev jag så lycklig när jag fick kontakt med Jenny! Otroligt snabbt hade hon ett förslag på hur hemsidan kunde se ut. Hon har en stor förmåga att ”läsa av/lyssna in” sina kunder vilket gör att designen blir helt rätt och unik för varje kund. Jag blev - och är - supernöjd med min hemsida och kan varmt rekommendera Jenny!"

Andrea Kalk, Kungsgården - www.naturligtochvis.com

 

 

"Den hemsidan som Jenny gjort till mej har jag fått mycket fin respons på, det är ren och fin, lätt att förstå och estetiskt vacker och hon lyssnade på vem jag är och vad jag ville när hon gjorde den. Jag är mycket nöjd och skulle välja Jenny igen om jag skulle göra nåt mer."

Marina Bonnevier, Gävle - www.lifsverkstad.se

 

 

"Sidan är mycket fin, du mötte vårt önskemål och var öppen för förändringar. Mycket bra när vi fick vara "jobbiga" och ha några förslag att välja mellan samt att du kom med dina åsikter hur det kunde vara. Det var lätt att hålla kontakten med dig och svarade snabbt när vi ville ha kontakt! Både genom mail och träffar."

Annica Ryckertz & Marie Sjöström - www.vagamota.se

 

 

"Jenny, jag är mycket tacksam för ditt sätt att lotsa mig mot en egen hemsida. Jag har fått all hjälp jag behövde när det var jobbigt och du svarade på alla mina frågor. Jag är fortfarande nöjd och stolt över hemsidan."

Anli Forsberg, Storvik - www.anliforsbergsrorelseterapi.se

 

 

"Jag är otroligt nöjd och tacksam för att du Jenny har gjort min hemsida. Tycker du lyssnar och förstår hur jag vill ha det men att du också ger egna kommentarer om hur du tycker det skulle se bättre ut. Du har varit snabb att kontakta mig när jag vill göra ändringar och under uppbyggnaden av hemsidan det uppskattar jag mycket. Skönt att veta att jag kan bolla idéer med dig och att du hjälper till att uppdatera sidan hela tiden. Tycker ju också att sidan är otroligt fin och att du är otroligt duktig!"

Marie Sjöström - www.vagavara.se

 

 

"Jag tycker att på väldigt bra och enkelt har vi kommunicerat med varandra. Vi har inte sett varandra men per telefon har jag förklarat hur jag vill ha och du har själv kommit med ideer och förslag. Du har alltid varit tillgänglig. Om jag skulle lägga till eller ta bort någonting då hände det väldigt fort istället att vänta länge på svar från dig. Jag är jätte nöjd och stolt över min hemsida. Vill gärna rekommendera dig till mina vänner och bekanta om det är okej."

Behrokh Honarmand, Sandviken - www.behrokh.se

 

 

"Jag var jättenöjd med min hemsida, den var fin och inbjudande, jag fick också många positiva kommentarer från mina kunder! All den hjälp jag fick av dig var ovärdelig!!! Du var alltid snabb att svara på mail och gjorde de önskade ändringarna jättesnabbt! Jag kan varmt, varmt, varmt rekommendera dig!"

Susanne Halvarsson - Mind

 

 

"Jag upplevde samarbetet otroligt positivt. Jenny arbetade snabbt och tog fram den hemsida jag ville ha och lite till! Verkligen tack!"

Malin Sand  - www.mysbubblan.se

 

 

"Jenny har hjälpt mig med layout och kreativ process när jag skulle göra en ny hemsida. Hon har en ängels tålamod, är professionell och lyhörd för mig som kund. Jag upplever att hon har ett gott handlag och känsla för färg och balans i det arbete hon gör och har varit mycket nöjd med vårt samarbete."

Birgitta Keller - www.kellercoach.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naturligt & Vis - Andrea Kalk

Lifsverkstad - Marina BonnevierVåga Möta - Annica Ryckertz och Marie Sjöström

Anli Forsberg - Rörelseterapi

Behrokh

Mysbubblan - Malin Sand

KellerCoach - Birgitta Keller, www.kellercoach.se

 

Hemsidor     Referenser     MedMera       ©2012 Melodice Design       www.melodice.se       melodice@gmail.com      Jenny Isberg      0736698445